Mustáros hús
ancsa31 2008.04.20. 14:22
Nagyon egyszerű étel, és a családunk meg fog őrülni, annyira finom! A legjobban passzoló köret hozzá a párolt rizs.
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók:
8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl
só
bors.
Elkészítés:
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket.
Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel.
Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm.
|